3e

1 juli 2024 - Wijhe, Nederland

Vandaag een wisselvallige dag.

Maar ........ we hebben wat te vieren. Er is een jarige in ons midden. Hoeveel kaarsjes ze uit zou moeten blazen laten we maar even in raadselen. Maar het zijn 2 minder dan voor uw verteller.

Ondanks de  verwachte buien, na de lunch op pad gegaan met auto en fietsen met de hoop om de buien te ontvluchten.  Niet gelukt,  dus omgekeerd en terug naar onze nederige stulp.  TOM POES VERZIN EEN LIST .  Daar de velocipeden afgeladen en een alternatief bedacht.

We zijn hierop naar een oude niet in gebruik zijnde steenfabriek gegaan. Staat in de  buurt aan de IJssel.  De schoorsteen staat nog overeind en de ovens zijn er ook nog, welliswaar overwoekerd, maar ik kon er nog in om een foto te maken.

Even daarvoor is nog een bronzen beeld van een neerslager. Dit is een persoon die de voorgevormde klei uit de vormen sloeg om te drogen, voordat ze in de oven gingen.

Natuurlijk nog koffie met gebak vanwege de verjaardag van mijn vriendin. Ook nog een zoetige foto bijgevoegd.

Een paar natuurfoto's erbij om het geheel wat op te fleuren.

Tot later.

1. Eric:
    1 juli 2024
    Van harte gefeliciteerd met de jarige!
  2. Rinus en tini:
    Van harte gefeliciteerd! Met de jarige onder jullie 😃
  3. Gerard:
    1 juli 2024
    Anjo, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en Jos jij met je eega. Zo te zien hebben jullie er, ondanks het weer, toch een leuke dag van gemaakt.
  4. Mineke:
    1 juli 2024
    Nog net op tijd om te feliciteren, een gelukkig nieuw levensjaar Anjo!! Was de zon achter de wolken vandaag? Gelukkig maakt een lekker gebakje veel goed 🥳
  5. Jos van Burg:
    Dank je wel
  6. Ab:
    2 juli 2024
    Anjo alsnog van harte gefeliciteerd, groetjes van ons
  7. Jos van Burg:
    Dank je wel