Yorkshire Dales thuisreis
7 juni 2024 - Zierikzee, Nederland
Vandaag weer de laatse dag van het Yorkshire Dales avontuur. Vanmorgen was het de bedoeling om vroeg te ontbijten en dan 07.30 uur op pad te gaan in de hoop een boot eerder te nemen. Erik opperde om zonder ontbijt weg te gaan, dus vroeger. Dan een grote kans om op tijd te zijn. Gezien avondmaaltijd hadden we genoeg reserve opgebouwd.
En inderdaad, we waren op tijd en konden een boot eerder nemen. 10 uur ipv 12 uur. Maar voordat het zover was werden we allen in een aparte loods gedirigeerd en werd gevraagd of we vuurwapens messen bommen en granaten bij ons hadden. Hierop ontkennend geantwoord. Nadat hij nog in mijn tanktas had gekeken, mochten we door. Gelukkig hoefden de zijkoffers niet open, anders waren alle cupcakevormpjes er uitgedo....d. Gert-Jan en Erik hadden minder geluk. Hier moesten de koffers eraf en door scan. Hier helaas geen foto's van.
Op de boot nog een foto gemaakt van hoe de motor vaststaat. Met een sjorband.
Weer zonder kleerscheuren en droog overgekomen en zonder problemen bij Erik aangekomen en het "pakketje Bram" afgeleverd. Zijn motor komt achterop en wordt bij MOTOPORT afgeleverd. Hierop weer allen huiswaarts. Binnenkort evaluatie bij Dees onder genot van koffie met....
Dag lieve kijkbuiskinderen, tot de volgende keer.

We zien er naar uit want op afstand genieten we mee.
Bedankt voor de reisverslagen 👌👌💪💪🥊🥊
Is er de volgende keer nog ruimte voor een Ducati-rijder? Ik solliciteer zelf maar😃👍🏼❗️
En weer heel en gezond thuis.
Leuk om het te volgen.
Tot volgende reis.